Renovatie en verbouw

Driehonderd vestigingen verbouwen van een grote uitzendgroep, alle kinderdagverblijven van een landelijke keten aanpassen aan de nieuwe huisstijl, en het prachtig onder architectuur verbouwen van een luxe villa. Het zijn enkele voorbeelden van de kracht van de vakmensen van Van Gelderen Solvers.

Wij leveren heel eigentijds ouderwets vakmanschap. Bij ons vindt u voor ieder onderdeel van de renovatie of verbouwing de juiste specialist: stukadoors, tegelzetters, elektriciens, loodgieters, timmerlieden, schilders en metselaars. Ze zijn allemaal bij ons in dienst. Net als onze allround vakmensen die vaak meerdere disciplines combineren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare bouwprofessional? Voor een kleine renovatie of verbouwing van uw kantoren of winkels? Wij regelen het voor u. Afspraak is bij ons afspraak en u profiteert van onze marktconforme tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Ontzorgen vinden we ook belangrijk. Daarom houden we u bijvoorbeeld graag op de hoogte van de voortgang van het project.

Renovatie en verbouw in ’t kort

  • U profiteert van eigentijds ouderwets vakmanschap
  • Voor iedere verbouwing of renovatie de juiste specialist
  • U krijgt altijd de meest actuele informatie
  • Afspraak is afspraak
  • Marktconforme tarieven

 

Contact

Cor Been
Commercieel Manager

corbeen@logchies.nl

Ons volgen?