Reparatie en (mutatie) onderhoud

Groot onderhoud aan de remises van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam (GVB), snelle reparaties of onderhoud in woningen en uitgebreide renovatie van leeggekomen panden van woningcorporaties voor nieuwe verhuur. Het zijn maar enkele voorbeelden van de flexibele kracht van Van Gelderen Solvers.

U schakelt ons op ieder gewenst moment van de dag in. Dat kan bijvoorbeeld bij reparaties van groot belang zijn; wij zijn snel ter plekke. Bij onze werkzaamheden gebruiken we duurzame materialen en gaan we – in nauw overleg met u – altijd uit van kwaliteitsoptimalisatie.

Wij leveren heel eigentijds ouderwets vakmanschap. Bij ons vindt u voor ieder onderdeel van de reparatie of het (mutatie)onderhoud de juiste specialist: stukadoors, tegelzetters, elektriciens, loodgieters, timmerlieden, schilders en metselaars. Ze zijn allemaal bij ons in dienst. Net als onze allround vakmensen die vaak meerdere disciplines combineren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare bouwprofessional? Voor een reparatie of (mutatie)onderhoud aan uw woningvoorraad? Wij regelen het voor u. Afspraak is bij ons afspraak en u profiteert van onze marktconforme tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Ontzorgen vinden we ook belangrijk. Daarom houden we u bijvoorbeeld graag op de hoogte van de voortgang van het project. Ons klantenplatform biedt u alle actuele informatie.

Reparatie en (mutatie) onderhoud

  • U profiteert van eigentijds ouderwets vakmanschap
  • Voor al uw reparaties en (mutatie)onderhoud de juiste specialist
  • U krijgt altijd de meest actuele informatie
  • Afspraak is afspraak
  • Marktconforme tarieven

 

 

Contact

Cor Been
Commercieel Manager

corbeen@logchies.nl

Ons volgen?